Szállás a Mátrában : Panoráma apartman - hegyvidéki wellness - Parádsasvár

Apartman saját wellnessel! Legyen a vendégünk a Mátra szívében! Ismerje meg ezt a csodás környéket családjával, ehhez kínálunk kényelmes, otthonos apartmant Parádsasvár falu szívében, csodás panorámával a Mátra gerincére, a Kékestetőre. 06-20-9179246

Kerékpárutak az északi Mátrában:

- a Parádsasvárt Szuhával összekötő erdei út kiválóan alkalmas kerékpározásra , termésetesen a megfelelő kerékpárral, melyet hozhatnak magukkal, illetve  Mátrában is bérelhetnek. Túraajánlatunk 1 napra: Parádsasvár-Gombás tó- Szuha ( Térfi Béla úton)- Mátraalmás- Rudolftanya- Nagy Lipót- mjd a Galyatetőt, és a 24-es főutat összekötő úton, és a 24-es úton vissza Parádsasvárig. Ez egy elég hosszú, nagy szintemelkedésű túra gyakorlott lerékpározók részére.

- Parádsasvár-Ilona völgy:

Gyönyörű kerékpártúrát tehetünk Parádfürdő irányába indulva is! Parádsasvár- Parádfürdő- Ilona völgy- Sándorrét- Hurokút: a hurokút az Ilona völgyi útról a Sándorréti elágazótól ( a Túrista  térkép így jelzi)érhető el, csodálatos helyeket érintve kerékpározhatunk a Kékestető alá, a Pisztrángos tóig, ahonnan a Kékestetői torony szinte karnyújtásnyira magasodik felénk.Útba esik a Somhegyi,  Disznókői, és a Rózsaszállási vadászház. Ez a túra is igen hosszú ( kb. 25 km), de útközben érdemes számos pihenőt beiktatni, és élvezni a kiváló levegőt, a fákat, a természetet!

Aki 40-50 km-t is szívesen teker:

-a Parádsasvár - Ilona völgy ( Hurokút túra) után: végig az Ilona völgyön- Várbükk felé- Oroszlánvár- Felső Tarjánka ( Hármashatár erdészház)- Markaz- Kisnána- Verpelét- Tarnaszentmária-Sirok kőkút- Recsk-Parád- Parádsasvár. ( Markazról az alábbi útvonal is választható: Markaz- Abasár- Mátrafüred-Mátraháza-Parádsasvár. Ezekben a túrákban sok a rosszaabb minőségű erdei kövezett út, és az aszfaltút is!

A fenti túrákhoz túristatérkép használata ajánlott!

Jó kerékpározást kívánunk!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 125
Heti: 278
Havi: 2 599
Össz.: 382 575
Oldal: Kerékpárral a Mátrában
Szállás a Mátrában : Panoráma apartman - hegyvidéki wellness - Parádsasvár - © 2008 - 2018 - panoramaapartman.hupont.hu